З Харкова запускають новий автобус: як курсуватиме

Від завтра почне курсувати автобус з Харкова у Дергачівську громаду.

З 17 травня відновлюється автобусне сполучення Харків - Великі Проходи - Малі Проходи. Про це повідомляють" Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

Вартість проїзду складатиме 50 грн.

На прикріпленому графіку вказано детальний розклад.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Обстріл Харківщини на 16 травня: ворог продовжує наступ

Цієї доби противник знову завдав масованого удару по Україні, застосував ракети різних типів.

Протягом минулої доби ворог знову обстріляв прифронтове смт Дворічна Куп'янського району. На жаль, є жертви серед цивільного населення. Внаслідок обстрілу загинули 2 людей. 65-річні жінка та чоловік. Крім того, цивільний чоловік 52 років отримав осколкові поранення та був госпіталізований.

Також російська федерація завдала 48 авіаційних ударів та здійснила більш як 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

Ймовірність подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог не припиняє тактику терору.

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби відбулось 49 бойових зіткнень на зазначених ділянках фронту. В епіцентрі бойових дій і надалі залишаються Бахмут та Мар’їнка.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

На Слобожанському напрямку противник здійснив мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів Козача Лопань, Гоптівка, Лук’янці, Гатище, Бударки, Нестерне, Кругле, Землянки, Стариця на Харківщині.

На Куп’янському напрямку противник не припиняє спроб покращити тактичне положення. Минулої доби вів безуспішні наступальні дії в районах Масютівки та Новоселівського. Завдав авіаційного удару в районі Кислівки. Артилерійських та мінометних обстрілів зазнали Дворічанське, Кам'янка, Красне Перше, Митрофанівка, Фиголівка, Новомлинськ, Дворічна, Западне, Кіндрашівка, Куп’янськ, Кислівка, Табаївка, Берестове Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися