Перше потомство бурих ведмедів у харківському екопарку: ведмежат вивели на першу прогулянку

Бурі ведмежата народилися ще взимку

У харківському екопарку ще взимку вперше народилися бурі ведмежата. Так, користуючись тим, що через карантин немає відвідувачів, зоокіпери почали виводити ведмежат на прогулянку. Про це розповіли в "Фельдман екопарку".

"Це дві великі сестрички-непосиди — догляд за ними потрібен практично цілодобовий. Відразу після народження мати-ведмедиця самостійно годувала їх, однак незабаром ми змушені були перевести їх на штучне вигодовування і з тих пір вони під нашою постійною опікою. Малята ростуть швидко, їдять з апетитом. Даємо їм молоко, сир, потроху додаємо рибу, фрукти, ягоди", — розповів завідувач сектором "Хижаки" екопарку Роман Суровцев.

За його словами, ведмежатам підготували окремий вольєр, де маляток почнуть привчати до самостійного життя. З новими вихованцями харків'ян обіцяють познайомити після закінчення карантину.

В екопарку уточнили, що зараз у них живуть два гімалайських і п'ять бурих (включаючи поповнення) ведмедів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові в "Фельдман екопарку" народилися два дикобрази. Зараз вони з батьками знаходяться у зимовому вольєрі. Коли ночі стануть теплішими, їх переведуть у літній.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися