Яку погоду очікувати харків'янам в середу

Хмарна погода триматиметься до самого вечора

Завтра, 6 травня, в Харкові та області очікується хмарна погода з проясненнями, місцями дощ, гроза. Вдень місцями значні дощі, град і шквал, 15 - 20 м / с. Обтом інформує Харківський Гідрометцентр.

Вітер буде південно - західний, 7 - 12 м / с. Температура вночі 8 - 13 ° тепла, вдень 16 - 21 °. По місту: температура повітря вночі 10 - 12 °, вдень 17 - 19 ° . 

За даними порталу "Синоптик", в середу, 6 травня, хмарна погода триматиметься у Харкові до самого вечора. Вдень і ввечері йтиме дощ, який поступово слабшатиме.

picture

Народний прогноз погоди

6 травня відзначається день пам'яті великомученика Георгія Побідоносця. У народі його називали Єгорій Весняний, і пов'язано це було з приходом весни. За народним повір'ям, Юр'їв день володіє чарівними ключами, якими відмикає весняну землю і випускає росу, від чого починається бурхливий ріст трав: "Єгорій землю відмикає". У цей час прилітають ластівки: "Ластівка прилетіла, скоро грім загримить".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині у операторів ринку вимагають вилучити з продажу курятину, заражену небезпечною бактерією.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися