У Харкові майже на 50% можуть подорожчати послуги водовідведення

Тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення можуть зрости у Харкові

Днями у Харкові обговорять підвищення тарифів на воду. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у КП "Харківводоканал".

Відкрите обговорення проекту постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2020 рік відбудеться 24 січня. Збираються у  КП "Харківводоканал" на проспекті Ювілейному, 28-а у Харкові.

За інформацією Харківського антикорупційного центру, вартість централізованого водопостачання у Харкові можуть підвищити на 22,6%. Вона зросте з 12,25 гривень за один кубічний метр до 15,02 гривень.

Тариф на централізоване водовідведення планують підвищити на 46,2% - з 6,26 гривень один за кубічний метр до 9,16 гривень.

Заявки від бажаючих взяти участь у відкритому обговоренні тарифів у водоканалі приймають у письмовому та електронному вигляді до 23 січня. Їх приймають у відділі Нацкомісії в Харківській області на Кооперативній, 12/14 та за електронною адресою - [email protected].

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з січня харків’яни отримуватимуть дві платіжки за газ. З 2020 року вартість послуг з доставки газу зазначать у окремій платіжці. Раніше її прописували окремим рядком у загальному рахунку.

Приєднуйтесь до нас в Telegram - Пульс Харкова - і будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися