У Харкові розповіли, що буде з гарячою водою

Комунальники Харкова повідомили, коли увімкнуть гарячу воду в одному з районів Харкова.

В Індустріальному районі робітники КП "Харківські теплові мережі" міняють близько 1 км тепломагістралі діаметром 273 мм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Магістраль працювала з 1970 року. За словами керівника філії Олексія Брильова, попри війну, заміна цієї ділянки - планова. Минулого опалювального сезону на старій трубі виявили дев'ять дефектів, ще кілька виникло після завершення опалювального сезону.

Минулої ремонтної кампанії було замінено близько 1,5 км мережі від вул. Франтішека Крала до вул. Луї Пастер.

"Ділянка, яку ремонтують зараз, фактично є її початком. Ця тепломагістраль дає тепло у квартал, обмежений проспектами Архітектора Альошина, Індустріальним та Олександрівським, а також вулицею Франтішека Крала. Роботи почалися наприкінці квітня, а гарячу воду у мікрорайоні відключили 10 днів тому. Завершити монтажні роботи на ділянці заплановано до кінця травня. Але надалі ще триватимуть профілактичні ремонти 31-ї магістралі. Остаточне поновлення послуги гарячої води заплановано на середину червня", - роз'яснили в ХТМ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії.

При цьому вартість повірки промислових приладів обліку газу зменшена на 20%. Вартість повірки манометрів знижена майже вдвічі. Зміни вартості послуг торкнуться і побутових споживачів газу. Для родин Харківської області, які бажають провести позачергову повірку побутових лічильників у оселях, чек за відповідні послуги також зменшиться на 20%.

На відміну від планової повірки газових лічильників, що є безкоштовною для побутових споживачів газу, позачергова повірка проводиться за бажанням та за кошти споживача.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися