Де у Харківській області будуть виплачувати грошову допомогу: адреси

Завтра та у середу можна отримати виплати у Харківській області.

27 та 31 травня 2023 року будуть продовжені виплати грошової допомоги в сумі 1200 гривень від Товариства Червоного Хреста в Україні відділенням Укрпошта в смт Старий Салтів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Так, завтра і в середу з 9:00 до 11:00 години в смт Старий Салтів (вулиця Перемоги, 21) та з 11:00 до 13:30 години в смт Старий Салтів (вулиця Миру, 33- А) буде продовжена виплата грошової допомоги громадянам, які зареєструвалися до 01 квітня 2023 року. При собі необхідно мати оригінал паспорту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харківська газова компанія зменшила тарифи на деякі послуги: хто платитиме менше

АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників для комунальних підприємств та бізнесу.

Для підтримки бізнесу, комунальних підприємств та об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану, АТ "Харківгаз" зменшив вартість повірки газових лічильників та манометрів у метрологічному центрі компанії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію газової компанії.

При цьому вартість повірки промислових приладів обліку газу зменшена на 20%. Вартість повірки манометрів знижена майже вдвічі. Зміни вартості послуг торкнуться і побутових споживачів газу. Для родин Харківської області, які бажають провести позачергову повірку побутових лічильників у оселях, чек за відповідні послуги також зменшиться на 20%.

На відміну від планової повірки газових лічильників, що є безкоштовною для побутових споживачів газу, позачергова повірка проводиться за бажанням та за кошти споживача.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися