Що у Харківській області відновлюють першочергово

У селі Черкаські Тишки почали давати світло

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, комплекс робіт із відновлення електропостачання на деокупованих територіях регіону виконується першочергово.

Фахівці "Харківобленерго" почали відновлювати електропостачання в деокупованих Черкаських Тишках Харківського району. Світло вже отримали перші 40 жителів села. Лінії електропередач у населеному пункті пошкоджені на 90%. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"Попри всі труднощі та завдяки професійним діям піротехніків ДСНС та фахівців "Харківобленерго" мешканці Черкаських Тишок уже отримали світло в оселях. Відновлювальні роботи на Харківщині тривають далі. Робимо все можливе, аби усі мешканці деокупованих територій мали світло", - зазначив Олег Синєгубов.

У "Харківобленерго" пошкодження в Черкаських Тишках називають одними з найбільших в області. Тут було знищено 14 трансформаторних підстанцій із 17-ти, майже всі опори та прольоти ліній електропередач. Крім того, підходи до ліній живлення були щільно заміновані.

Внаслідок руйнувань повної заміни потребують опори, дроти, електричне обладнання.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Також рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Плеханівської до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 15:00 29 травня.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися