У Харкові зняли заборону: деталі

У Харкові дозволили відвідувати кладовище №16

КП "Ритуал" сьогодні, 29 травня, відкриває вхід на міське кладовище №16 у селищі Кулиничі (вул. Сьомої Гвардійської Армії). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, дозвіл надало Управління вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції в Харківській області, фахівці якого обстежили територію цвинтаря на наявність вибухонебезпечних предметів.

"Водночас не треба забувати про безпеку. Потрібно бути обачними, уникати скупчення людей і не ігнорувати сигнали тривоги. А при виявленні будь-якого підозрілого предмета в жодному разі не брати його до рук, пересувати його чи торкатися, відійти на безпечну відстань та повідомити піротехнікам ДСНС, Нацполіції чи адміністрації кладовища", - зазначили в КП "Ритуал".

Також на підприємстві наголосили, що вхід на міські кладовища №15 (вул. Володі Дубиніна) та №17 (вул. Курочкіна Гора) поки що заборонений.

Детальну інформацію щодо роботи кладовищ та ритуальних послуг можна отримати за тел.: 16-40, (057) 712-10-34, а також на офіційних сторінках КП "Ритуал" у соціальних мережах.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові 29 та 30 травня громадський транспорт змінить маршрут: як курсуватиме, дивіться за посиланням.

Тролейбуси №24, 56 та 267 тимчасово курсуватимуть за зміненими маршрутами. Рух тролейбусів на вул. Амурській та розворотному колі "Ст. м. "Академіка Барабашова" буде припинений з 9:30 до 16:00 29 та 30 травня.

Комунальники Харкова повідомили про крадіжки: до чого це може призвести

У Харкові почастішали крадіжки контактної мережі електротранспорту. Останнім часом у місті значно почастішали випадки крадіжок контактної мережі міського електротранспорту. Це призводить до зупинки руху трамваїв та тролейбусів на тривалий час та щомісячно завдає значну шкоду комунальному господарству міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

Подальше викрадення контактних та живлячих мереж може призвести до відміни або значного скорочення цілих маршрутів, наприклад таких як трамваї №16, №27 та інші.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися