Як зараз почувається дворічна Віолетта, яку шукала вся Харківщина

Дворічну Віолетту Мужичук виписали з лікарні: керівникам харківського карного розшуку дівчинка пообіцяла більше в ліс не ходити.

Дитину, яку шукали протягом чотирьох діб, одразу відправили до медичного закладу. Дівчинка постійно знаходилася під наглядом лікарів. Учора медики дозволили мамі забрати Віолетту додому. З малечею все добре, вона знову посміхається. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Мама дівчинки зателефонувала поліцейським, які всі ті страшні дні знаходилися поруч і організовували пошуки дитини.

"Заступник начальника ГУНП в Харківській області В’ячеслав Давиденко і начальник управління карного розшуку Роман Іващенко і сьогодні не можуть спокійно згадувати час, коли цілодобово шукали дворічну дитину. Тож повідомлення мами про те, що Віолетта сьогодні поїде додому, не залишилося без уваги", – зазначають у поліції.

Офіцери поліції оперативно приїхали до лікарні, вручили подарунки для всіх дітей родини і поспілкувалися з маленькою Віолеттою:

- Більше не будеш ходити до лісу? – запитав Роман Іващенко.

- Не буду, - прошепотіла Віолетта і пригорнулася до мами.

За словами В’ячеслава Давиденка, з дівчинкою все добре, лікарі надали всю необхідну допомогу. Віолетта знову посміхається і навіть погодилася на фото. Поліцейські дотепер вважають дивом спасіння дитини і вкотре дякують всім, хто брав участь у пошуку дівчинки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Електропоїзди з Харкова курсуватимуть по-іншому (розклад)

У зв’язку з ремонтними роботами з червня по вересень частково змінюється розклад руху електропоїздів з Ізюму до Харкова та в зворотному напрямку. Про це повідомив начальник станції Ізюм Андрій Гадяцький, інформують "Коментарі. Харків". Як саме курсуватимуть поїзди з Харкова, дивіться за посиланням.

Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради. Дізнатися, на який термін переноситься початок роботи соціального автобусного рейсу, можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися