Запуску соціального автобусу в Харківській області поки що не буде

Запуск безкоштовного автобусу у Борівській громаді поки що переноситься.

БФ "Янголи спасіння" повідомив про відтермінування запуску безкоштовного автобуса у Борівській громаді. З технічних причин на цьому тижні автобус не зможе вийти на маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посланням на інформацію Борівської селищної ради.

За попередньою інформацією, початок роботи соціального автобусного рейсу переноситься на тиждень.

Нагадаємо, що раніше було анонсовано, що у Харківській області запускають ще один безкоштовний соціальний автобус.

Повідомлялося, що на Борівщині запускають соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса було заплановано на середу, 7 червня 2023 року.

Зазначалося, що автобус для здійснення соціальних рейсів мав надати благодійний фонд "Янголи спасіння".

Заступник селищного голови Карина Шевченко, яка безпосередньо координує це питання, повідомляла, що спочатку на маршрут вийде невеликий бус. Якщо ж рейс користуватиметься попитом серед населення і його послуг потребуватиме більше людей, благодійний фонд готовий надати автобус з більшою кількістю посадкових місць, а також переглянути графік та збільшити кількість днів роботи автобуса на маршрутах.

Про запуск автобусу буде повідомлено додатково.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові пролунали вибухи: де сталися "прильоти"

5 червня, близько опівночі у Харкові пролунало декілька потужних вибухів. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов о 23:28 закликав мешканців Харкова та області перебувати в укриттях через обстріли.

Вже опівночі очільник області, а також мер Харкова Ігор Терехов повідомили, що влучання ракет зафіксовані у Слобідському та Шевченківському районах Харкова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися