У Харкові з метро прибирають термінали для поповнення карток

Старі термінали для поповнення проїзних карток вже вивезли з деяких станцій харківської підземки

Сьогодні, 3 лютого, у соцмережах з’явилися світлини, на яких чоловік несе по підземному переходу метро у Харкові термінал для поповнення карток для проїзду у підземці.

Як повідомили "Коментарям. Харків" у прес-службі харківської підземки, у зв'язку з переходом на систему "E-ticket", кількість терміналів для поповнення карток для проїзду в метрополітені скорочується і підключаються термінали для поповнення "E-ticket".

"Компанія-власник вже почала вивозити старі термінали з деяких станцій метро. Їх будуть поступово прибирати крізь", - розповіли у прес-службі метрополітену.

picture

Фото: Telegram ХХ 

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" писали, що харківський громадський транспорт з 1 березня повністю переходе на оплату проїзду карткою "E-ticket". Поповнити старі картки для проїзду у метро буде неможливо. Однак використати гроші, які вже є на картці можна буде протягом року. Для цього на входах до станцій спеціально залишать окремі турнікети.

Також "Коментарі. Харків" писали, що пільговики зможуть їздити в громадському транспорті Харкова тільки при наявності електронного квитка "Е-ticket". Вони отримають обмежену кількість поїздок: по 50 безкоштовних проїздів в метро і тролейбусах з трамваями щомісяця. 




Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися