У Харкові пільговики з Е-ticket отримають обмежену кількість поїздок у громадському транспорті

З 1 березня пільговиків у Харкові планують повністю перевести на Е-ticket

З березня пільговики зможуть їздити в харківському громадському транспорті тільки при наявності електронного квитка Е-ticket. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради.

Зараз ті представники пільгових категорій громадян, які ще не отримали Е-ticket, можуть користуватися посвідченням, але з весни планують виключити таку можливість. Зараз пільгові електронні квитки продовжують видавати харків'янам. При його наявності людина отримує по 50 безкоштовних поїздок в метро і тролейбусах з трамваями щомісяця. Якщо ліміт вичерпаний - необхідно поповнювати карту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що єдиний електронний квиток E-ticket - це єдина електронна платіжна система для наземного і підземного комунального громадського транспорту в Харкові. В кінці 2017 року систему запустили у громадському транспорті (трамваях і тролейбусах). Другий етап - перехід на оплату за допомогою E-ticket у метрополітені. З 1 березня їздити в харківській підземці можна буде тільки з ним.

Також ми писали, що на станціях метро в Харкові тепер можна поповнити E-ticket не тільки купюрами, але і монетами. Приймаються 1 і 2 гривні нового зразка. Зараз такі термінали встановлено на 10 станціях метро, проте незабаром вони з'являться і на інших.



Игорь

12 лютого 2021, 18:17

куда деваются по окончанию месяца не используемые деньги с карточек E-tiket льготников? Они уходят в бюджет города( и разворовываются чиновниками) или в бюджет транспортных организаций? Очень хочу узнать эту информацию. Самое правильное было бы возвращать эти деньги льготникам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися