У будинку на Північній Салтівці знесуть перший під’їзд

Після знесення у Харкові проведуть експертизу по всьому будинку.

На останній сесії Харківської міської ради були виділені кошти на знесення першого під’їзду в будинку на вул. Наталії Ужвій, 82, який постраждав внаслідок ворожого авіаудару.

Як повідомив сьогодні, 15 червня, в ефірі радіо "Накипіло" перший заступник директора Департаменту житлово-комунального господарства Олексій Богач, після знесення під'їзду будуть зроблені експертні висновки по всьому будинку, інформують "Коментарі. Харків".

"Ніхто не знає, як пройде процес знесення. Нам потрібно зняти з верхньої точки ліфтове приміщення вагою 60 т. Обговорюємо це з техпрацівниками, інженерами. Міський голова зустрічався з мешканцями. Їм було запропоновано допомогу в побуті, гуртожиток тощо. У місті пошкоджено близько 50 тис. квартир. У Харкові не було таких руйнувань з часів Другої світової війни", - зазначив Олексій Богач.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’яни чули потужні вибухи уночі – подробиці обстрілу міста

Окупанти здійснили обстріл ракетами та дронами-камікадзе усією Україною.

Сьогодні вночі під час повітряної тривоги мешканці Харкова та області чули вибухи та звук безпілотників. Приблизно о 1:40 у місті пролунало щонайменше три потужних вибухи. Результати ворожих обстрілів повідомив мер Харкова та командування Повітряних Сил ЗСУ. Подробиці – за посиланням.

На дороги Харківської області вийшов безкаштовний соціальний автобус (розклад)

Запуск соціального автобусу було анонсовано раніше. На Борівщині запустили соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса відбувся учора, 14 червня.

Також здійснюватимуться безкоштовні рейси за маршрутом Слов’янськ – Ізюм – Борова та у зворотньому напрямку. З детальним розкладом безкоштовного автобусу можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися