Що робиться на дорогах Харківської області

Дорожники проводять експлуатаційне утримання мостів і шляхопроводів Харківщини.

Крім повноцінного відновлення штучних споруд, які були зруйновані внаслідок російської військової агресії, підрядні організації Служби відновлення лагодять мости і шляхопроводи в межах експлуатаційного утримання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Роботи сьогодні проводяться на автомобільних дорогах:

Р-46 Харків – Охтирка

М-03 Київ – Харків – Довжанський

М-29 Харків – Красноград – Перещепино

М-26 Чугуїв – Мілове

Мета робіт – забезпечення безаварійного проїзду штучними спорудами. Зокрема триває відновлення елементів огородження, ремонт деформаційних швів, відновлення захисного шару бетону тощо.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На дороги Харківської області вийшов безкоштовний соціальний автобус (розклад)

Запуск соціального автобусу було анонсовано раніше. На Борівщині запустили соціальний автобус для сполучення між селами громади та з районним центром. Перший рейс безкоштовного автобуса відбувся учора, 14 червня.

Також здійснюватимуться безкоштовні рейси за маршрутом Слов’янськ – Ізюм – Борова та у зворотньому напрямку. З детальним розкладом безкоштовного автобусу можна ознайомитися за посиланням.

Чого варті нагороди у Харкові – думка експертів

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов нагородив команду українського телеграм-каналу "Труха" "за вагомий внесок у боротьбі на інформаційному фронті під час повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію каналу "Труха. Харків".

Також колективу телеграм-каналу було вручено медалі "За визволення Харківської області" та "За оборону міста-героя Харків". Чи можна такі нагороди "За визволення Харківської області" та "За оборону міста-героя Харків" давати адміністраторам телеграм-каналів взагалі, журналіст "Коментарів. Харків" запитала у експертів.

З появою новини про нагородження адмінів даного телеграм-каналу відреагували і військові блогери, які воюють на передовій.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися