У Харкові закрили одну зі станцій метро (ОНОВЛЕНО)

Про відновлення роботи повідомлять додатково.

Станцію метро "Палац спорту" у Харкові тимчасово зачинено для обслуговування пасажирів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП "Харківський метрополітен".

З технічних причин поїзди слідують Холодногірсько-заводською лінією метрополітену без зупинки на станції "Палац спорту".

Про відновлення роботи станції буде повідомлено додатково.

Оновлено о 14:33: 

Станцію "Палац спорту" відчинено для обслуговування пасажирів.

Поїзди слідують Холодногірсько-заводською лінією метрополітену у звичному режимі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У школярки з Харкова провели обшуки

Цілу галерею вилучили під час обшуку у 14-річної школярки, яка записала гімн рф. Російські прапори і лозунги на підтримку царя та царської росії, радянська символика – все це дівчина-підліток малювала власноруч. Зберігала також радянські рублі.

Про результати обшуку вдома у неповнолітньої харків’янки повідомив начальник Слідчого відділу ГУ НП в Харківській області Сергій Болвінов. "Очевидно, що країною-агресоркою вона захоплюється серйозно. А такі потужні антиукраїнські настрої наврядчи могли залишитися непоміченими з боку матері.

Що загрожує школярці, її матері та подрузі дівчини, яка разом з нею вішала ворожу листівку – читайте за посиланням.

Мер Харкова розповів, за яких умов іноземні інвестори вкладатимуть гроші у місто

Міський голова Ігор Терехов взяв участь у робочій зустрічі, присвяченій питанню розробки Генерального плану міста Харкова та залучення до його реалізації міжнародних партнерів у Британії.

"Кожен інвестор буде розуміти, що має план дій, на який він може розраховувати, і чіткі правила нарівні з підтримкою міської влади. Він розумітиме, як і куди вкладати гроші, щоб вони були захищені. Тому хочу звернутися до вас щодо підтримки цього Генплану. Вдячний усім за підтримку України у війні! Ми потребуємо цього, бо це складова нашої спільної перемоги", - наголосив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися