Харків’ян запрошують до саду Шевченка

У Харкові пройдуть майстер-клас і змагання з воркауту.

Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту проводить у місті серію майстер-класів. Цього разу харківʼян запрошують познайомитися поближче з вуличними культурами та взяти участь у майстер-класі з воркауту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Захід розпочнеться 25 червня о 16:00 у саду ім. Т.Г. Шевченка.

Після тренування пройдуть змагання, у яких візьмуть участь дівчата (10-16 років) і хлопці (до 12 років, 12-15 років, старше 16 років). У кожної вікової групи буде певний комплекс вправ, ознайомитися з яким можна в "Instagram" команди "Barstylers".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові лунали потужні вибухи: де сталися прильоти

Сьогодні вночі, близько третьої години ночі російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару всією територією України. Окупанти запускали крилаті ракети з бомбардувальників та кидали ракети С-300.

Тривога лунала Україною більше години. У Харкові за цей час сталося щонайменше три потужних вибухів.

Так, о третій годині ночі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та Харківський міський голова Ігор Терехов написали, що у місті лунають вибухи та закликали усіх перебувати в укриттях.

Де саме сталися прильоти та чи є постраждалі – дивіться за посиланням.

У двох районах Харкова не буде світла: адреси

У неділю буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів Харкова.

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у неділю, 25 червня, з 08:30 до 16:00 буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Де тимчасово припинять електропостачання – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися