Комунальники Харкова продовжують боротися з порушниками

Комунальні служби продовжують профілактичну роботу разом із харків’янами.

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" з 15 по 21 червня вивезло 38,3 тис. куб. м побутових відходів. Як повідомили на підприємстві, було вивезено 30,9 тис. куб. м ТПВ та 7,4 тис. куб. м великогабаритних відходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

За словами директора КП "КВПВ" Олексія Артикуленка, цього тижня комунальники продовжили профілактичну роботу щодо запобігання утворенню стихійних звалищ та спільно з харків'янами здійснювали пошук причетних до цього осіб. Зокрема, на місцях, де раніше були зафіксовані такі випадки, встановлювали інформаційні стенди з попередженнями про адміністративну відповідальність за незаконне викидання сміття.

Крім того, продовжується встановлення нових контейнерів з інформаційними наклейками, які нагадують водіям про адміністративну відповідальність за неправильне паркування автомобілів, яке перешкоджає проїзду спецтранспорту.

"Всі заходи, які вживаються нашим підприємством, спрямовані на підтримання чистоти довкілля, від якого залежить життя та здоров’я кожного харків’янина", - підкреслив Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вночі у Харкові лунали потужні вибухи: де сталися прильоти

Сьогодні вночі, близько третьої години ночі російські окупаційні війська завдали масованого ракетного удару всією територією України. Окупанти запускали крилаті ракети з бомбардувальників та кидали ракети С-300.

Тривога лунала Україною більше години. У Харкові за цей час сталося щонайменше три потужних вибухів.

Так, о третій годині ночі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов та Харківський міський голова Ігор Терехов написали, що у місті лунають вибухи та закликали усіх перебувати в укриттях.

Де саме сталися прильоти та чи є постраждалі – дивіться за посиланням.

У двох районах Харкова не буде світла: адреси

У неділю буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів Харкова.

У зв`язку з проведенням ремонтних робіт у неділю, 25 червня, з 08:30 до 16:00 буде знеструмлено частину Холодногірського та Шевченківського районів міста Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". Де тимчасово припинять електропостачання – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися