Де сьогодні можна отримати допомогу від благодійників у Харківській області

Сьогодні вранці мешканці громади на Харківщині мають змогу отримати продуктові набори.

Сьогодні, 27 червня 2023 року, у Боровій в приміщенні ФОКу з 08:00 до 10:00 здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Допомога надається від благодійної організації "Благодійний фонд "Янголи спасіння" мешканцям усіх будинків 14-го кварталу.

Відповідальні особи повинні при собі мати списки мешканців будинків включно з дітьми від 2-х років.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області запрацював Координаційний центр допомоги цивільному населенню

Серед головних завдань нового органу – допомога населенню, постраждалому від збройної агресії рф.

Алгоритм роботи Координаційного центру допомоги цивільному населенню обговорили на першому установчому засіданні, яке пройшло під керівництвом заступника начальника ХОВА Романа Семенухи

"За ініціативи начальника обласної військової адміністрації ми вирішили доповнити типове положення, запропоноване Мінреінтеграції, і долучили до роботи нашого Центру міжнародні волонтерські організації, з якими ми фактично з перших днів повномасштабного вторгнення працюємо над забезпеченням потреб цивільного населення. Мета цього координаційного центру – посилити координацію, щоб будь-хто з жителів Харківської області знав, до кого звертатися з тієї чи іншої ситуації", - підкреслив Роман Семенуха.

Кому та як надаватимуть допомогу – читайте за посиланням.

У Харкові "заробили" більше мільйону на будівництві військової частини – спецпрокуратура

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону повідомлено про підозру колишньому директору одного з приватних підприємств м. Харкова та інженеру з технічного нагляду, через злочинні дії яких бюджету було нанесено збитків у розмірі 1,14 млн гривень.

За даними слідства встановлено, що під час виконання будівельних робіт на території однієї з військових частин Харківської області, діючи за попередньою змовою, підозрювані заволоділи 1,14 млн грн бюджетних грошей, виділених на потреби оборони.

Хто ще з керівного складу військової частини отримав підозру та за що – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися