Люди повертаються та звертаються: що робиться у будинках на Салтівці в Харкові

У деяких будинках Салтівського району заплановано замінити трубопроводи.

Бригади дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району КП "Харківводоканал" докладають усіх зусиль для підтримки комунікацій житлового фонду у належному стані. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства.

Як повідомив сьогодні, 28 червня, начальник дільниці Андрій Євдошенко, під час проведення поточних ремонтів цього тижня у будинках на проспекті Тракторобудівників, вулицях Бучми та Світлій загалом заплановано замінити не менше 300 погонних метрів трубопроводів холодного водопостачання.

"Роботи йдуть за графіком, ремонтники забезпечені всіма необхідними матеріалами, а тому заплановані поточні ремонти проведемо у встановлені терміни. Паралельно активно працюємо і за заявками харків'ян, кількість яких іноді сягає 100 звернень на день. Це безпосередньо пов'язано з тим, що городяни продовжують повертатися до Харкова після вимушеної евакуації. Ми ж у свою чергу оперативно реагуємо і усуваємо аварійні ситуації, що виникають", - поінформував Андрій Євдошенко.

Також керівник підрозділу повідомив, що інтенсивними темпами проводяться і ремонти внутрішньобудинкових систем водовідведення. Зокрема, ділянки технічно зношеної системи господарсько-побутової каналізації були замінені на вулицях Іскринській, Владислава Зубенка та проспекті Ювілейному. І звичайно ж, на постійному контролі ремонтників – справність систем зливової каналізації, які були упорядковані в будинках на вулицях Валентинівській та Гвардійців Широнінців.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Де сьогодні на Харківщині не буде світла і води

У двох громадах у Харківській області планово вимкнуть світло та воду.

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 28 червня, з 09:00 до 16:00 буде відсутнє електропостачання у с. Мілова, с. Криничне, с. Крейдянка Балаклійської громади. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської військової адміністрації.

Також сьогодні, 28 червня, у Боровій не буде води. У зв'язку з плановими ремонтними роботами на головному водогоні з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по смт Борова. Подача води буде відновлена орієнтовно у другій половині дня, після завершення робіт, повідомляють у Борівському КВКП. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися