Де сьогодні в Харківській області можна отримати гуманітарну допомогу: адреси

У двох громадах на Харківщині відбудеться видача допомоги населенню.

Сьогодні, 30 червня, з 9:00 до 14:00 у Пісочинській громаді проводиться видача наборів для родин ВПО з дітьми від 0-2 років включно. Набір видається на кожну дитину.

Місця видачі:

- Пісочин, вул. Технологічна, 4а (їдальня ліцею "Мобіль").

- Коротич, ліцей.

- Березівка, офіс старости.

Обов’язково необхідно взяти із собою оригінали документів на дитину – довідку ВПО з реєстрацією в громаді та свідоцтво про народження.

Також сьогодні, 30 червня, у Борівській громаді в приміщенні ФОКу з 09:00 до 12:00 здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги (продуктові набори) внутрішньо переміщеним особам, які зареєстровані в смт Борова у 2022-2023 роках і не отримують гумдопомогу за списками вулиць.

При собі необхідно мати паспорт, код, довідку ВПО, телефон.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мешканці Харківської області отримають грошову допомогу: як зареєструватися

Сьогодні відбудеться реєстрація на отримання грошової допомоги від ЮНІСЕФ

30 червня, з 11:00 до 13:00 у Старому Салтові в Будинку культури буде продовжено реєстрацію на грошову допомогу від ЮНІСЕФ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Реєстрація проводиться для сімей з дітьми від 0 до 17 років включно, які зареєстровані в Старосалтівській громаді (для тих родин,які не встигли зареєструватися). В сім'ях з дітьми від 0 до 17 років включно, можуть реєструватися тільки до двох дорослих і до п’яти дітей.

На реєстрацію має прийти тільки одна людина з родини. При собі мати оригінали документів всіх членів родини. Документи для реєстрації: - паспорт - ідентифікаційний код - свідоцтво про народження дитини (навіть якщо у дитини є паспорт) - реквізити карти (ІВАN) UA(27цифр).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися