У Харківській області міжнародники нададуть матеріали для ремонту житла

Отримати безкоштовні матеріали можна за умови надання детальної інформації щодо пошкоджень будинку.

З 30 червня розпочинається попередній запис потреб на надання будівельних матеріалів (шифер, дерев'яний брус, руберойд, цвяхи) для відновлення дахових конструкцій приватних (житлових) домоволодінь. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

"Власникам домогосподарств необхідно обов'язково встановити точну кількість потрібного будівельного матеріалу (порахувати квадратні метри пошкодженої покрівлі тощо). Без детальної інформації щодо потреб вам буде відмовлено", – йдеться в повідомленні.

Запис на отримання матеріалів для жителів Дергачів здійснюватиметься у міському гуманітарному центрі з 08:00 до 16:00 з понеділка по п'ятницю, з 08:00 до 12:00 у суботу. Мешканців старостинських округів просять звертатися до своїх старост.

Із собою потрібно мати документ про посвідчення особи (паспорт), документ права власності на будинок та фотографії пошкоджень (в електронному вигляді) крівлі будинку.

Надання будівельних матеріалів здійснюється UNHCR Ukraine – Aгентством ООН у справах біженців в Україні.

Телефон для довідок: +38 (067) 807-28-67.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде за місяць у Харкові – Ігор Терехов про ситуацію у місті

Підвальні приміщення, які можуть слугувати тимчасовими укриттями під час обстрілів, але були в незадовільному стані, планують привести до ладу протягом місяця. Про це 29 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За результатами перевірок 6% укриттів не відповідали встановленим нормам, тому після спільної перевірки укриттів з представниками ДСНС та Нацполіції була ухвалена низка рішень.

Що зараз відбувається у підвалах Харкова – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися