У Харкові з ТОВ хочуть стягнути більше 2,6 мільйонів гривень: у чому порушення

Прокуратура вимагає стягнути з ТОВ понад 2,6 млн грн за невиконані роботи з ремонту доріг

Немишлянською окружною прокуратурою м. Харкова до суду подано позовну заяву в інтересах держави до ТОВ про стягнення збитків, завданих неналежним виконанням умов договорів підряду. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Встановлено, що у 2019-2020 роках на замовлення Харківської міської ради підрядником, тобто товариством з обмеженою відповідальністю, проведено капітальний ремонт внутрішньоквартальних доріг і тротуарів у Немишлянському та Індустріальному районах Харкова.

На підставі актів виконаних робіт, складених підрядником, на його рахунок було перераховано бюджетні кошти.

При цьому встановлено, що роботи виконано не у повному обсязі. Це свідчить про порушення умов договору та безпідставне перерахування коштів на рахунок підрядника.

Відповідно до висновку експертизи, сума збитків, завданих Харківській міській територіальній громаді, складає понад 2,6 млн грн.

Господарським судом Київської області відкрито провадження у справі.

Наразі триває досудове розслідування стосовно директора ТОВ — йому повідомлено про підозру за фактами привласнення чужого майна та службового підроблення (ч. 4 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде за місяць у Харкові – Ігор Терехов про ситуацію у місті

Підвальні приміщення, які можуть слугувати тимчасовими укриттями під час обстрілів, але були в незадовільному стані, планують привести до ладу протягом місяця. Про це 29 червня в ефірі національного телемарафону повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

За результатами перевірок 6% укриттів не відповідали встановленим нормам, тому після спільної перевірки укриттів з представниками ДСНС та Нацполіції була ухвалена низка рішень.

Що зараз відбувається у підвалах Харкова – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися