В одному з районів міста водопостачання стане краще – Харківводоканал

У селищі в межах Харкова покращиться водопостачання.

"Харківводоканал" у рамках заходів щодо підготовки об'єктів водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період завершило ревізійні та відновлювальні роботи на насосній станції у селищі П'ятихатки. Провели масштабний комплекс ремонтних робіт, щоб станція безперервно функціонувала та повною мірою забезпечила водопостачання мешканців.

Про це повідомив начальник насосних станцій та резервуарів чистої води управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу "Харківводопостачання" КП "Харківводоканал" Олександр Черняєв, інформують "Коментарі. Харків".

"Ця станція одна з ключових, вона забезпечує водою мешканців кількох селищ у межах міста. До того ж, саме ці території найбільше потерпали від обстрілів. Постраждали і споруди самої станції. Ремонтні роботи з усунення руйнувань від ворожих влучень ми негайно усували. Це запобігло зупинки станції і водопостачання не припинялося навіть у періоди інтенсивних бойових дій. Вчора провели масштабну ревізію насосного та електрообладнання, із заміною запірної арматури та контрольно-вимірювальної апаратури. Перевірку пройшли всі технологічні процеси, повністю перевірили режим роботи та оновили введення", - зазначив Олександр Черняєв.

За його словами, виконано не лише огляди та ремонти, а й підготовлено резервний запас насосних агрегатів, передбачено запасні варіанти комунікаційних перепідключень до електропостачання, одним словом, намагаються врахувати виникнення можливих позаштатних ситуацій, щоб оперативно запобігти або усунути їх.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області руйнуються тимчасові мости: на дорогах перевіряють автівки

У зв’язку з великою інтенсивністю руху вантажних транспортних засобів відбуваються процеси руйнації проїзної частини на штучних спорудах. Як наслідок, на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка ( поблизу села Задонецьке) підрядні організації провели аварійні роботи щодо заміни дерев'яного настилу на тимчасовому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області.

Також на дорогах державного значення розміщено 17 майданчиків для проведення габаритно-вагового контролю. Кого будуть перевіряти – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися