У Харківській області скасували двомільйонний тендер

ХОВА: Тендер щодо інформаційних послуг на 2 млн сьогодні скасовано

ХОВА скасувала тендер щодо висвітлення діяльності через засоби масової інформації на суму 2 млн грн. При завантаженні тендерної документації та технічного завдання була допущена помилка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію військової адміністрації.

Разом із тим оголошений тендер на виготовлення інформаційного бюлетеня “Харківщина – це Україна”, що розповсюджується безкоштовно на деокупованих територіях Харківської області. Загальна сума – 690 тис грн.

Тендер проводиться з метою інформування громадян деокупованих та прифронтових територій Харківської області щодо основних процесів відновлення життєдіяльності регіону. Також через газету планують протидіяти дезінформації та поширенню пропагандистських наративів щодо реального перебігу бойових дій на фронті, дискредитації української влади, командирів, бійців Збройних Сил України.

"Потреба інформувати через друковану продукцію виникає внаслідок  нестабільного електропостачання, перебоїв в роботі мобільного зв’язку, Інтернету, телебачення й радіо, а також на численні прохання жителів деокупованих територій старшого віку", – повідомили у ХОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Історія станції метро "Київська" у Харкові не закінчується

Минулого тижня на станції метро "Київська" у Харкові замінили літери російськомовної версії назви станції на українські. Проте більшість харків’ян були незадоволені тим, що літери замінили пластиком. У КП "Харківський метрополітен" роз’яснили, чому було прийняте таке рішення та чи будуть замінені пластикові букви на станції.

Учора ж активісти організації "Деколонізація. Україна" опублікували ще одне фото зі станції "Київська", де на одному з фігурних елементів з написом "Київ" видніються символи радянських часів.

Що знайшли на станції, та що пишуть люди у коментарях – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися