Де завтра на Харківщині видаватимуть гуманітарну допомогу

Мешканці громади Харківської області мають змогу отримати гуманітарну допомогу.

Для мешканців смт Старий Салтів (верх та низ) 28 липня, з 12:00, по вулиці Перемоги, 34, буде проводитися видача гуманітарної допомоги від Червоного Хреста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Допомога у вигляді ковдр буде надаватися тим мешканцям, хто не встиг отримати її раніше.

Також завтра у Старому Салтові з 10:00 до 14:00 на подвір'ї ліцею по вул. Перемоги, 34, благодійна організація  "БФ „ҐЛОБАЛ ЕМПАВЕРМЕНТ МІШН ЮА“" надасть харчову гуманітарну допомогу для осіб пенсійного віку, хто не встиг отримати набори 26 липня.

Для отримання допомоги при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу та статус.

Крім того, в смт Старий Салтів починає працювати локація, де можна набрати воду.

"Приходьте в понеділок, середу та четвер до озера біля садочка "Барвінок-100". Свердловина буде працювати з 10:00 до 12:00", – зазначили в громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Харків’ян застерігають: шахраї придумали нову схему

Центр протидії дезінформації застерігає українців про нові шахрайські схеми.

У Facebook зловмисники масово тегають публічні сторінки або надсилають користувачам спам-повідомлення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Мета такої розсилки — змусити користувачів перейти за посиланням, щоб у подальшому заволодіти доступом до сторінок власників у соцмережі.

Що пишуть шахраї у повідомленнях та що з ними робити – читайте за посиланням.

До уваги харків’ян, які отримали грошову допомогу: будуть перевірки

В громади Харківщини надходить компенсація громадянам, які задають одне і теж питання – де можно використати кошти, з ким заключати договори, у кого можно придбати матеріали. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Витратити кошти можна лише в магазинах, які включені в цей перелік. Кошти повинні бути витрачені на проведення ремонтних робіт, зазначених у чек-листі. Після завершення ремонтних робіт, визначених у чек-листі, отримувач компенсації зобов’язаний протягом 15 робочих днів подати повідомлення про завершення ремонтних робіт.

Як будуть проходити перевірки – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися