Харків'ян запрошують на безплатний захід: подробиці

Захід відбудеться у саду ім. Шевченка

У Харкові продовжують організовувати активний відпочинок для дітей та дорослих. Вихідними проведуть спортивні розваги для дітей та підлітків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У суботу, 5 серпня, тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу Push team проведуть майстер-клас для дітей і підлітків. Захід відбудеться у саду ім. Шевченка. Початок - о 13:00. Місце - майданчик перед ККЗ “Україна”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у суботу, 29 липня, у Центральному парку провели майстер-класи з карате-до і баскетболу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що майстер-класи для дітей і підлітків провели провідні тренери клубу "Фудокан" і БК "Push team". Найактивніші учасники отримали подарунки від департаменту.

Заходи відбулися в рамках серії спортивних майстер-класів, які Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту проводить у міських парках. Переглянути фотозвіт із заходу можна за посиланням.

Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону розповів про підготовку до наступного навчального року та які школи працюватимуть офлайн. Очільник міста зазначив, що у звичному всім режимі школи у Харкові працювати не зможуть. Ігор Терехов розповів, що провів і надалі проводитиме зустрічі з батьками маленьких харків'ян. “Будемо враховувати бажання родин, бажання батьків – іти або не йти дітям до школи”, - наголосив мер Харкова. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися