Мер Харкова показав, що робиться на проспекті Гагаріна

У Харкові завершується ремонт каналізаційного колектора на проспекті Гагаріна.

На проспекті Гагаріна за два з половиною місяці замінили усі 600 метрів трубопроводу. Зараз — виконують зворотну засипку та готуються укладати асфальт. В один етап на всій ділянці. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, інформують "Коментарі. Харків".

"У руйнуванні колектора, як і у незліченній  кількості інших руйнувань, винні  російські окупанти.

На обвал колектору прямо вплинули ворожі обстріли енергетичної інфраструктури взимку, що спричинили аварійні відключення світла на стратегічних міських об’єктах і відповідні перепади тиску в підземних комунікаціях", – розповів мер.

Він також відзначив міських комунальників.

"Співвідношення вже виконаного ними обсягу робіт до проміжку витраченого на ці роботи часу об’єктивно заслуговує похвали. Тим більше, зважаючи на обставини, у яких всім нам доводиться жити і працювати зараз", – зауважив Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Чому мешканці Харківщини не погоджуються на евакуацію

Наразі на території Куп’янської громади залишається понад 12 тисяч людей і більше півтисячі дітей. Місцеві не поспішають евакуюватися у більш безпечні райони Харківщини. Про це в етері телемарафону повідомив начальник Куп’янської міської військової адміністрації Андрій Беседін, інформують "Коментарі. Харків".

"Станом на зараз на території Куп’янської громади проживає понад 12 тисяч людей, з них 546 дітей. Хоча у місті з листопада діє добровільна евакуація. Але люди нехтують пропозицією", – повідомив Андрій Беседін.

Чому люди залишаються під обстрілами та наражають на небезпеку дітей – читайте за посиланням.

Що зараз робиться на проспекті Гагаріна у Харкові

На проспекті Гагаріна завершили перекладання колектору Бригади КП "Харківводоканал" переклали 600 м каналізаційного трубопроводу діаметром 1500 мм на пр. Гагаріна у Слобідському районі. Після виконання всіх технологічних процесів оновлена ділянка колектору знову функціонує в заданому режимі та перекачує такий же обсяг стоків, як і раніше.

Коли впорядкують та заасфальтують територію на проспекті Гагаріна – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися