Завтра у Харкові очікують сніг та хуртовину

На Харківщині синоптики зробили метеорологічне попередження. Очікують сильний сніг, хуртовину та снігові замети

Завтра, 5 лютого, на Харківщині погіршаться погодні умови. Аналогічний прогноз синоптики дають  і на четвер, 6 лютого. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

У найближчі дні у Харкові та області синоптики прогнозують складні погодні умови. Обіцяють сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовину та утворення снігового покриву висотою 10 - 15 сантиметрів, місцями - 25 сантиметрів. Очікується східний вітер 15 - 20 м/с, місцями 25 м/с.  На дорогах прогнозують ожеледицю, сніговий накат та снігові замети.

У середу, 5 лютого, за прогнозом, буде хмарна погода. Температура повітря протягом доби в області від - 3 градусів до +2 градусів. У місті – від 0 до -2 градусів.

У четвер, 6 лютого, буде хмарно з проясненнями. Значний сніг очікують вночі. Найбільше сніжитиме у південній половині області. Вітер північно-східний 15 - 20 м/с.

Температура повітря вночі від -3 до -8 градусів, вдень від - 1 до -6 градусів.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харківській області через аномально теплу зиму врожай 2020 року опинився під загрозою. Ботаніки і агрономи Харківщини побоюються, що дефіцит вологи і різкі морози після аномально високих температур можуть знищити врожай озимої пшениці та плодові рослини.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися