Що робиться у дворах деяких районів Харкова (ФОТО)

Комунальні служби міста облаштовують прибудинкові території у двох районах міста.

У Холодногірському районі комунальники міняють огородження на прибудинкових територіях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Крім того, у Новобаварському районі міста підрядна організація КП "Харкiвспецбуд" ремонтує вхідні групи житлових будинків комунальної форми власності.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.

Окупанти запустили на Харків та область "шахедів" – що з ними стало

Сьогодні вранці близько 9 години російські окупанти запустили БПЛА типу Shahed-136 на територію Харкова та Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Повітряних Сил України. Очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов також закликав усіх перебувати в укриттях до відбою повітряної тривоги.

Що стало з ворожими дронами – читайте за посиланням.



НАТАЛИЯ

19 серпня 2023, 01:34

А У НАС ВО ДВОРЕ (ул.И КАМЫШЕВА д.14/17 САЛТОВСКОГО РАЙОНА) ЛЕТ,ТАК, 50 НИЧЕГО НЕ СТРОИТСЯ,НЕ САДИТСЯ,НЕ АСФАЛЬТИРУЕТСЯ.ОСЕНЬЮ И ВЕСНОЙ ГРЯЗЬ НЕ СУСВЕТНАЯ,ДЕТСКОЙ ПЛОЩАДКИ НЕТ.КОГДА СТАНОВИТСЯ ТЕМНО,НОГИ МОЖНО ПОЛОМАТЬ,Т.К.АСФАЛЬ ВЕСЬ РАЗБИТ.ПРОСИМ ВАС, СДЕЛАЙТЕ, ПОЖАЛУЙСТА,НАШ ДВОР ХОТЬ ЧУТЬ-ЧУТЬ БЛАГОРОДНЕЕ.ОПЛАТЫ В "ЖИЛКОМСЕРВИС" МЫ ДЕЛАЕМ,А РАБОТЫ ПО БЛАГОУСТРОЙСТВУ ДВОРА НЕТ.БУДЕМ ВАМ БЛАГОДАРНЫ.СЛАВА УКРАИНЕ!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися