У "Шляхрембуді" назвали вулицю Харкова, яку відновлять найближчим часом

Також на вулицях Харкова було оновлено дорожню розмітку

У Харкові готуються до ремонту проїжджої частини на вулиці Маршала Бажанова. Про це повідомили у Харківській міській раді.

Станом на 16 серпня, на дорогах Харкова працюють 187 робітників та 177 одиниць спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 126 куб. м кошторис та 7 куб. м твердих побутових відходів.

Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розрить інженерними службами міста. Крім того, робітники завдали дорожньої розмітки по вул. Грицівця, бул. Каркача, вул. Бібліка, вул. Рибалка та вул. Одеській.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення розмітки на дорогах державного значення у Харківській області . Для забезпечення безпеки руху транспортних засобів та пішоходів у межах населених пунктів підрядні організації оновили розмітку на дорозі державного значення Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Першотравневий – Кегичівка від села Волохів Яр до міста Балаклія. Також на автомобільній дорозі Р-78 Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка у межах міста Харків влаштували асфальтобетонне покриття. На сьогоднішній день проводяться роботи з нанесення дорожньої розмітки та пішохідних переходів. Цим маршрутом користуються понад 15 тисяч автомобілів на добу. На інших ділянках доріг шляховики виконують роботи з експлуатаційного утримання.

Також ми повідомляли, що на проспекті Петра Григоренка фахівці КП "Харківські теплові мережі" виконують заміну понад 2 км. магістралі діаметром 630 мм . Старий трубопровід було введено в експлуатацію у 1966 році. З того часу магістраль зносилася, про що сигналізували раптові дефекти – за останні кілька років їх було понад 20. Загальна довжина каналу – 1,1 тис. м. Було виконано всі підготовчі роботи, фахівці демонтували старі труби. Наразі триває монтаж нової магістралі. Начальник філії запевнив, що на початок опалювального сезону нова магістраль буде готова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися