У громаді Харківської області про небезпеку сповіщають по-новому

У двох селах громади на Харківщині запрацювала сирена.

У Старосалтівській громаді з 15.08.2023 року у с. Кирилівка та с. Гонтарівка почала працювати система сповіщення повітряної тривоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації.

Мешканців громади закликали не ігнорувати сигналів повітряної тривоги.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові будують новий парк: подробиці

Парк каменів, або Парк батьків – це один із проєктів Фельдман Екопарк, який почали реалізовувати перед початком повномасштабної війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Фельдман Екопарку.

Там підкреслили, що створення цього парку продовжується: формують інсталяції, будують оглядові майданчики.

Що саме буде в парку та яке він має значення – читайте за посиланням.

Китайські інвестори пропонують будувати цілі райони на Харківщині

Михайло Харнам зустрівся з представником китайської будівельної компанії. Під час зустрічі сторони обговорили питання відновлення міста Харків і Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Як зазначив заступник начальника Харківської ОВА, попередні перемовини із керівництвом компанії "Фьюче Інтеленженс" вже проводились протягом року.

Які проєкти планують реалізовувати китайські інвестори – читайте за посиланням.

Противник має на меті захоплення Куп’янська – генерал Сирський на Харківщині

У зв’язку з ускладненням обстановки на Куп’янському напрямку, Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський більшу частину дня працював у частинах, які ведуть оборону на підступах до міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Military Media Center.

"Противник штурмовими загонами, що комплектуються переважно в’язнями, щоденно, на різних напрямках, намагається прорвати оборону наших військ, маючи на меті блокування, а згодом і захоплення Куп‘янська. За результатами роботи з командирами на цьому напрямку, було прийнято ряд важливих рішень, які забезпечать надійність оборони", – зазначив генерал-полковник.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися