«Зима буде важкою» – Олексій Кулеба на Харківщині

Олексій Кулеба з робочою поїздкою відвідав Харківську область.

Заступник керівника Офісу президента України Олексій Кулеба провів оперативні наради з представниками командування ОУВ "Харків" та ОТУ “Купʼянськ” щодо безпекової ситуації та посилення захисту регіону. У пріоритеті – укріплення кордонів та безпека людей.

"Окрема увага – Купʼянську та громад поруч, які постійно під обстрілами. Зокрема, захист цивільного населення, збереження життя людей.

Також важлива підготовка громад Харківщини та регіону до опалювального сезону. Зима буде важкою. Ми розуміємо, що ворог продовжить обстріли критичної інфраструктури, енергообʼєктів. Тож треба зробити все для їхнього захисту. Якнайкраще підготуватись до осінньо-зимового періоду, наскільки це можливо в умовах повномасштабної війни", – зазначив заступник керівника ОП.

У межах робочої поїздки Олексій Кулеба побував в Дергачівській громаді, де триває відбудова багатоквартирних будинків.

"Важливо встигнути до зими, щоб люди могли повернутися в свої домівки до холодів.

Єдиним механізмом, координуючи рішення і кроки на усіх рівнях, маємо захищати життя та повертати життя на деокуповані території", – зауважив Кулеба.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з комендантською годиною на Харківщині

На Харківщині повідомили, якою буде тривалість комгодини 23 та 24 серпня, в День Державного прапора та День Незалежності України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

"Наголошую, що в останні дні ворог суттєво посилив обстріли цивільного населення та інфраструктури області. Росіяни вдаються до відверто терористичних атак, метою яких є завдання шкоди цивільним людям. Імовірність таких ударів в дні державних свят України є дуже високою", – наголосив очільник області. Олег Синєгубов закликав усіх бути максимально уважними та обережними, не ігнорувати сигналів повітряної тривоги та уникати скупчень людей.

Скільки триватиме ком година сьогодні та завтра – читайте за посиланням.

Росіяни поширюють новий фейк про Харківщину: подробиці

Проросійські TG-канали поширюють фейкову інформацію гауляйтера Харківської області Ганчева про начебто захоплення населеного пункту Синьківка, розташованого за п’ять кілометрів на північний схід від Куп’янська. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Центру протидії дезінформації.

Чи правда Харківщина втратила населений пункт – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися