У Харкові видали продуктові набори: хто отримав

Поліція разом з волонтерами доставили гуманітарну допомогу родинам переселенців

200 пакунків з продуктами харчування роздали сім’ям з дітьми, які через бойові дії покинули власні домівки та тимчасово мешкають в Основ'янському районі Харкова. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

Керівник відділу № 1 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області полковник поліції Ігор Зіненко разом з головою адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради Ганною Головчанською та волонтерськими організаціями "Фенікс" і "Я врятований" завітали до родин з дітьми, які були евакуйовані з міста Куп’янськ.

Працівники поліції поспілкувались з громадянами та роздали продуктові набори. Дітей привітали з Днем знань, побажали легкого навчання та мирного неба над головою.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

До Харкова з Франції надійшла допомога: хто отримає

До Харкова надійшов ще один гуманітарний вантаж з Франції. Департамент освіти отримав канцелярські шкільні вироби французького виробництва (1,3 тис. коробок).

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Хто надіслав допомогу, та як її розподілять, читайте за посиланням.

У Харківській області терміново закликають евакуюватися

Мешканців Куп'янської громади, особливо, вразливих категорій громадян: жінок з дітьми, літніх, хворих і мало мобільних просять евакуюватися. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА.

З урахуванням складної безпекової ситуації та збільшенням кількості обстрілів російськими терористичними військами по території Куп'янської громади, ви жителям пропонують евакуюватися до більш безпечного місця - м. Харків з подальшою можливістю переміщення в інші регіони України.

Як це зробити – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися