На Харківщині патрульні звернулися до водіїв з проханням не сідати за кермо (Відео)

Копи порадили водіям утриматися від поїздок на авто, щоб не потрапити у халепу, через погодні умови на Харківщині

Харківські патрульні записали відеозвернення для водіїв та пішоходів. Просять неухильно дотримуватись правил дорожнього руху. Відео виклали на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

Вже завтра, 5 лютого в Харкові та області синоптики прогнозували значне погіршення погодних умов. У зв’язку з цим патрульна поліція порадила водіям, за можливості, утриматися від поїздок автомобілем та не вирушати на далекі відстані, особливо з дітьми.

Якщо ж залишити машину неможливо, копи порадили дотримуватися безпечної дистанції та інтервалу, вмикати ближнє світло фар, рухатися на безпечній швидкості та дотримуватися правил маневрування.

Крім того, водіям нагадали про дотримання правил паркування, щоб не перешкоджати роботі снігоприбиральної техніки.

У випадку, якщо водій через негоду потрапив  у скрутне становище, просять телефонувати "102".

Нагадаємо, раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 5 та 6 лютого на Харківщині погіршаться погодні умови. У найближчі дні у Харкові та області синоптики обіцяють сильний сніг, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, хуртовину та утворення снігового покриву висотою 10 - 15 сантиметрів, місцями до 25 сантиметрів. На дорогах прогнозують ожеледицю, сніговий накат та снігові замети.



Джерело: https://kharkov.comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися