Стало відомо де у Харкові заборонили проїзд: відомі терміни

У провулку Іскринському продовжили термін перекладання теплотраси

Рух транспорту у провулку Іскринському, на ділянці від вулиці Іскринської до вулиці Святодухівської, буде заборонений до 10 вересня. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов’язано з необхідністю подовження термінів проведення КП "Харківські теплові мережі" реконструкції трубопроводу на ділянці у провулку Іскринському. Раніше рух транспорту планували відкрити 1 вересня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт тротуарів та нанесення розмітки на вулицях Харкова. Бригади КП "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Також робітники ремонтують тротуар на Ново-Баварському проспекті і наносять розмітку на вулицях Маршала Федоренка, Курилівській, Великій Панасівській, Таганській та інших. Сьогодні, 1 вересня, на дорогах міста працюють 167 робітників та 178 одиниць спецтехніки. За попередню добу було вивезено 115 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт доріг в Красноградському районі на Харківщині. Сесією міської ради ухвалено чергове  рішення про проведення поточних ремонтів доріг, а саме:  нове дорожнє покриття повинно з’явитися на вулиці Покровській в районі залізничного вокзалу, провулку Музейному. Вперше з часів Незалежності буде відремонтовано вулицю Шумілова, а також пішохідний  місток по вулиці Незламності  в селі Піщанка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Красноградської міськради. "Ямковий ремонт дорожнього покриття планується провести  по центральним вулицям міста: Харківській та Короленка. Тут будуть задіяні сучасні методи  та технології проведення ремонтних робіт.", - повідомляють також у міській раді.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися