Що відбувалося у Харкові вихідними (ФОТО)

У Харкові нагородили фіналістів соціально-спортивного проєкту “Я зможу!” в категорії “Фігурне катання на роликах”

У місті Харків вихідними провели майстер-класи з фігурного катання та трюків на роликах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Як зазначили у Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, заняття провели провідні тренери шкіл Skating angels і Yolo school.

Також у рамках майстер-класів відбулися фінальні виступи та нагородження фіналістів соціально-спортивного проєкту “Я зможу!” в категорії “Фігурне катання на роликах”. Переможцями стали Олександр Негрій, Дарʼя Осокіна, Дарʼя Агаркова та Софія Сірик. Крім того, за активну участь у розвитку спорту міста Харкова під час воєнного стану Подяками департаменту були відзначені тренери.

“В рамках проєкту влітку проводилися безплатні тренування з фігурного катання на роликах для дітей, кросфіту (у форматі онлайн) та бігу для дорослих від 18 років”, - нагадали у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові розпочалися навчання школярів у класах, облаштованих в метро. Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко наголосив, що зараз це наша реальність, принаймні в Харкові. 

У Харкові на п’яти станціях метрополітену навчається 61 клас дітей різного віку. Очільник МВС розповів, що на кожній станції чергують поліцейські та рятувальники, щоб убезпечити дітей від можливих загроз. Також задля безпеки патрулі будуть супроводжувати шкільні автобуси під час перевезення учнів з віддалених районів міста. 

Як пройшов перший шкільний день у метро у першокласників дивіться за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися