Погода у Харкові в перші дні літа: коли прийде потепління

Синоптики Українського гідрометцентру розповіли, що харків'янам чекати від погоди цього тижня

Сьогодні, в перший день літа, погода у Харкові та області буде мало чим відрізнятися від травневої. Як передає Харківський обласний гідрометцентр, регіон залишиться під куполом циклону: вдень обіцяють зливу з грозою, а місцями можливий град.

Так, згідно з прогнозом погоди, сьогоднішньої вночі стовпчики термометрів у Харківській області впали до +8-ми, вдень максимальна температура сягне 22-х градусів тепла. Тим часом у першій столиці 1 червня буде трохи прохолодніше: до +19-ти. Вітер сьогодні південний, однак його пориви сягатимуть до 20 метрів в секунду.

Погода, подібна до сьогоднішньої, протримається весь поточний тиждень. Втім, вже в п'ятницю, незважаючи на опади, у Харкові потеплішає до +24 градусів. Погоду на 1 червня у своєму та інших регіонах дивіться на карті.

picture

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харкові в саду Шевченка на алеї зірок висадили нові клумби. Про це повідомила начальник виробничої ділянки СКП "Харківзеленбуд" Юлія Захарченко. Відзначається, що на алеї зірок фестивалю "Харківський бузок" озеленювачі створили з квітів кілька клумб у вигляді геометричних фігур з великих сердець.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися