На Харківщині поліцейські роздають продуктові набори: хто отримує

110 продуктових наборів поліцейські разом з волонтерами передали родинам в Ізюмському районі

Допомогу отримали діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування та сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах внаслідок збройної агресії з боку рф. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Поліції Харківської області.

4 вересня надання гуманітарної допомоги організували працівники управління превентивної діяльності ГУНП в Харківській області спільно з працівниками ювенальної превенції Ізюмського районного управління поліції та службою у справах дітей Ізюмської міської ради за сприяння громадської організації "DEPAUL". Правоохоронці роздали громадянам 110 продуктових наборів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області під загрозою робота місцевого самоврядування

Для роботи в місцевій адміністрації відкрито більше десятка вакансій.

Для відновлення роботи органів місцевого самоврядування Куп’янської міської ради Куп’янській міській військовій адміністрації потрібні спеціалісти на вакантні посади у структурні підрозділи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп’янської МВА. До яких структурних підрозділів запрошують на роботу спеціалістів – читайте за посиланням.

У Харкові з’явилася продукція нового врожаю: що з цінами

На ринках та в магазинах Харкова з’являється сільськогосподарська продукція нового врожаю. Харків’яни можуть зробити запаси овочів та фруктів тривалого зберігання на осінньо-зимовий період. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку.

Проаналізовано ціни на деякі овочі у чотирьох мережах харківських супермаркетів та на дев’яти ринках.

Придбати овочі за оптовими цінами можна на спеціалізованих майданчиках. Зокрема, для зручності покупців та бізнесу на території Кінного ринку створено окремий майданчик сільськогосподарських продуктів. Тут ціни на овочі нижче ніж на ринках у середньому на 15-20 %.

Дізнатися ціни можна за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися