Що зараз зі світлом та будинками на Харківщині

На Харківщині триває відновлення комунікацій та інфраструктури.

Тривають роботи з відновлення деокупованих територій Харківської області. Уже відновлено електропостачання для 90% споживачів. Про це в етері національного телемарафону повідомив начальник Харківсьокї ОВА Олег Синєгубов, інформують "Коментарі. Харків".

Без живлення поки залишаються 77 населених пунктів, що знаходяться на кордоні з рф або поруч з лінією фронту.

"Також відновлюється пошкоджений житловий фонд та інфраструктура. Наразі роботи тривають на 56 об'єктах. Це житлові будинки, лікарні, заклади освіти та адміністративні будівлі", – повідомив очільник області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

Що зараз з левенятами в Екопарку Харкова (ВІДЕО)

Традиційний бебі-бум цього року стався далеко від Фельдман Екопарк – у тих місцях, куди тимчасово вивезли тварин з Харкова. Проте вони поступово переїжджають, і до Екопарку повертається життя.

"Жахливі спогади 2022 року потроху йдуть у минуле. Бебі-бум для наших левів, тигрів та інших котячих тоді закінчився загибеллю малюків, а Екопарк минулої осені був моторошним видовищем з масовими руйнуваннями, снарядами, що не розірвалися, і протиприродною тишею. Ми цього ніколи не забудемо й не пробачимо, але дивимось лише вперед", – зазначили в Екопарку.

Як зараз себе почувають левенята та чого чекають – дивіться за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися