Укрзалізниця призначила додаткові потяги до Харкова: розклад

Укрзалізниця призначає додаткові рейси поїзда №251/252 Київ — Харків.

Поїзд відправлятиметься з Києва 14, 15 та 16 вересня о 13:04 та прибуватиме до Харкова о 21:42. Зворотно, з Харкова, він відправлятиметься в ті ж дати о 23:50 і прибуватиме до Києва о 7:53. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укрзалізниці.

Поїзд курсуватиме через станції Дарниця, Гребінка, Лубни, Миргород, Полтава-Київська та Люботин.

Квитки на всі рейси вже доступні для придбання в застосунку Укрзалізниці, в чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові та області вже майже десять тисяч людей працюють в "Армії відновлення"

На Харківщині на роботу в "Армії відновлення" видано 9927 направлень та профінансовано 65 млн грн громадянам, які долучились до проєкту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної служби зайнятості. Так, до суспільно корисних робіт залучені особи з 52 громад регіону. Чим займається "Армія відновлення" та як до неї долучитися – читайте за посиланням.

У дворі Харкова стався скандал: подробиці

Мешканці Харкова, що проживають по вул. Валентинівській, 22-а, звернулися до Державної екологічної інспекції у Харківській області в серпні через те, що в їхньому дворі було пошкоджено дерева, а саме – спиляні гілки.

Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відомства. Під час обстеження державними інспекторами з охорони довкілля було встановлено факт пошкодження громадянином трьох дерев до ступеня припинення росту.

Що було винному – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися