Коронавірус в Харківській області 2 червня: кількість інфікованих і жертв COVID-19 збільшилася

Згідно з оперативною інформацією, в Харківській області помер від COVID-19 ще один пацієнт

В Харківській області станом на ранок 2 червня підтвердили 1105 випадків коронавірусу. Про це повідомили у Центрі громадського здоров'я МОЗ. За добу додалися 22 підтверджених випадки.

Крім того, згідно оперативної інформації, в Харківській області помер від COVID-19 ще один пацієнт. Таким чином, кількість летальних випадків досягла 48-ми.

Зазначимо, що Україна напередодні перейшла до третього етапу виходу з карантину і в цей же день в країні зафіксували 328 нових випадків коронавірусу. Це, однак, на 12 менше, ніж днем раніше. Про це повідомляють у прес-службі МОЗ. Найбільше коронавірусом вражений захід України. Лідером за кількістю інфікованих з початку спалаху залишається Чернівецька область. Там станом на ранок вівторка, 2 червня, нарахували 3 410 пацієнтів. Але поступово до цього показника наближається і Київ, де 3 071 випадок. Всього з початку березня в Україні діагноз COVID-19 почули 24 340 пацієнтів. За день коронавірус забрав життя 9 людей. Тепер загальна кількість жертв COVID-19 досягла 727 осіб.

Нагадаємо, вчора, 1 червня, у Харкові відкрили свої двері 206 дитячих садків. В одному з них - дошкільному закладі №30 на Олексіївці - продемонстрували, як тепер будуть приймати і виховувати дітей в умовах карантину.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися