Що буде з Пунктами Незламності в Харківській області цього року

На Харківщині перевіряють готовність Пунктів Незламності до роботи в осінньо-зимовий період

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, його заступник Євген Іванов проводить перевірку Пунктів Незламності, зокрема в місті Мерефа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію ХОВА.

Один з пунктів розгорнуто на території місцевої школи. У разі довготривалої відсутності світла тут зможуть розмістити більше 50 осіб. Опалення в ньому забезпечує твердопаливна котельня та обігрівачі. Ще один Пункт розгорнуто на території частини ДСНС.

"Наразі працюємо над облаштуванням обох Пунктів швидкісним Інтернетом. Також у ці Пункти Незламності буде передано додаткові продуктові набори", - зазначив Євген Іванов.

Наразі у Пунктах Незламності є запаси питної та технічної води, продуктів харчування. Також біля Пунктів облаштовані укриття.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

ППО та військові у центрі Харкова – що відбувається

Харківський міський голова Ігор Терехов і представники соціально відповідального бізнесу передали шість пікапів та військове обладнання силам протиповітряної оборони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Для чого необхідна ця техніка, та чому харків’яни зможуть спати спокійніше – читайте за посиланням.

У Харкові затримали чиновника міськради за корупційний злочин

У Харкові повідомлено про підозру 27-річному чоловіку за фактом одержання неправомірної вигоди, поєднаного з вимаганням такої вигоди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Головний спеціаліст сектору підприємництва та споживчого ринку адміністрації Шевченківського району Харківської міської ради організував "схему" для тіньового заробітку грошей. Він вимагав неправомірну вигоду з фізичних осіб-підприємців.

За що підприємці мали платити йому гроші та скільки коштувала "послуга" – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися