Харківська краутфандингова платформа залучить 1 млн грн на дофінансування проєктів

Планується залучити кошти підприємців Харківщини

Платформа "Моє Місто Харків" оголосила про прийом соціальних проєктів на дофінансування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на соцмережі платформи "Моє місто Харків".

"Моє Місто Харків"  успішно реалізувала 35 проєктів за два роки, завдяки понад 4,5 мільйонам гривень, зібраним від понад 4 000 доброчинців. Тепер, у 2023 році, платформа запустила Фонд підтримки соціальних проєктів, який має на меті залучити 1 мільйон гривень від підприємців Харківщини для фінансування та підтримки найкращих ідей.

"Харків, місто невичерпних можливостей та неймовірного потенціалу, готове змінюватися на краще завдяки ініціативам громадських організацій та активістських груп. І ось для вас чудова новина: краудфандингова платформа "Моє Місто Харків" готова надати фінансову підтримку вашим ідеям та проєктам, спрямованим на покращення нашого міста.", - зазначається в соцмережах проєкту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про проведення міжнародного форуму щодо інвестицій у Харків. В інвестиційному форумі "Kharkiv Restart", який відбудеться 19 вересня у Києві, візьмуть участь як українські, так і зарубіжні компанії. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інтерв'ю Харківського міського голови Ігора Терехова. В інтерв’ю "РБК-Україна" Ігор Терехов повідомив, що форум відвідає британський архітектор Норман Фостер та його архітектурне бюро. "Буде багато IT-компаній, оскільки Харків був і є містом, де ця сфера розвивається дуже активно. Також приїдуть представники таких компаній, як "Philip Morris" і, сподіваюся, "McDonald's", - зазначив міський голова. За його словами, в рамках форуму обговорюватиметься залучення інвестицій у відновлення та розвиток Харкова, але, за словами мера, розробляти проєкти та вкладати кошти потрібно вже зараз. "Після війни буде багато інвесторів - і в Харкові, і по всій Україні. Сьогодні я хотів би залучити найпотужніших з них, аби ми почали будувати плани з пріоритетних напрямків. Прихід великих інвесторів буде сигналом для середніх та малих компаній, що до Харкова потрібно йти та вкладати у місто гроші", - наголосив Ігор Терехов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися