У Харкові за тиждень відремонтували 26 світлофорів

Також комунальники оновили 65 дорожніх знаків на вулицях міста

За минулий тиждень фахівці КП "Харків-Сигнал" відремонтували 348 елементів огородження, встановили нові та замінили 65 дорожніх знаків, замінили та відремонтували вісім світлофорів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію  Харківської міської ради.

Також за заявками громадян вони відремонтували 18 світлофорних об'єктів та 10 контролерів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонти на дитячих майданчиках у Харкові. У Харкові тривають ремонтні роботи на деяких об'єктах - ремонтні бригади ремонтують дитячі майданчики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.  У Холодногірському районі ремонтують дитячі майданчики на вулицях Волонтерській та Чоботарській. Роботи виконують спеціалісти КП “Харківспецбуд”. У Новобаварському районі фахівці КП “Харківспецбуд” фарбують та ремонтують дитячі майданчики та лавки на прибудинкових територіях.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають ремонтні роботи.  Підрядна організація КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" у Немишлянському районі відремонтувала та встановила поштові скриньки, прочистила водостічні труби, привела до ладу двері виходу на покрівлі та сходи вхідних груп. Крім того, на пр. Героїв Харкова, б-рі Богдана Хмельницького, вул. Танкопія, вул. Рибалка, вул. Немишлянській та вул. Ферганській ремонтують спортивні майданчики. У Холодногірському районі фахівці КП "Харківспецбуд" продовжують ремонтувати покрівлі житлових будинків. Зараз виконують роботи на вул. Полтавський Шлях, вул. Іллінській та ін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися