В одній з громад Харківщини планують перейменувати низку вулиць, площ та провулків

В Чугуївській громаді вже оголошено про публічні слухання

В Чугуївській громаді Харківської області оголошено про проведення громадських слухань про перейменування вулиць, бульварів, площ та провулків шляхом голосування. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію на сайті Чугуївської міської ради.

Відповідно до розпорядження начальника Чугуївської міської військової адміністрації від 12 вересня оголошені громадські слухання (шляхом голосування) з перейменування вулиць, провулків, бульварів, площ Чугуївської міської територіальної громади. Голосування триватиме з 25 вересня по 5 жовтня 2023 року в онлайн та офлайн режимі.

Проголосувати у режимі офлайн можна буде в робочі дні з 8.00 до 17.00, а в суботу, 30 вересня, – з 8.00 до 12.00 у пунктах, які розташовані за адресами:

- Чугуїв, вул. Старонікольська, 35А, будівля Чугуївської міської ради;

- Чугуїв, вул. Старонікольська, 35А, будівля Центру надання адміністративних послуг Чугуївської міської ради;

- Чугуїв, вул. Старонікольська, 20А, будівля Управління соціального захисту населення Чугуївської міської ради;

- село Велика Бабка, вул. Перемоги, 34, адміністративна будівля старостинського округу;

- село Кам’яна Яруга, вул. Центральна, 118в, адміністративна будівля старостинського округу;

- село Зарожне, вул. Молодіжна, 43, адміністративна будівля старостинського округу;

- селище Кочеток, вул. Осіння, 17, адміністративна будівля старостинського округу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про перейменування топонімів в Старосалтівській громаді Харківщини. Участь в опитуванні щодо перейменування вулиць у Старосалтівській громаді Чугуївського району зможуть взяти лише мешканці цих вулиць. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської СВА. Громадське обговорення триватиме з 15 вересня до 20 листопада 2023 року. Жителі зможуть висловити свої пропозиції у паперовій анкеті чи проголосувати онлайн за посиланнями на сайті селищної військової адміністрації. Учасники обговорень можуть погодитися чи не погодитися із запропонованими назвами або зазначити свій варіант.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися