У Харкові за тиждень відремонтували 20 світлофорів

Також комунальники замінили 54 дорожніх знаки

Фахівці КП "Харків-Сигнал" за минулий тиждень відремонтували 56 елементів огородження, встановили нові та замінили 54 дорожніх знаки, замінили шість світлофорних об'єктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Також за заявками громадян комунальники відремонтували 14 світлофорних об'єктів та  10 контролерів. 

Для оперативного реагування на повідомлення про експлуатаційні недоліки в утриманні технічних засобів організації (регулювання) дорожнього руху можна звертатися за телефонами: (057) 731-28-14, (057) 731-28-16, (063) 822-12-11 (цілодобово).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про смертельне ДТП на одній з вулиць Харкова. За підтримання публічного обвинувачення прокурорами Салтівської окружної прокуратури м. Харкова суд визнав винним 32-річного чоловіка у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 286 КК України). Йому призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 3 роки. Встановлено, що 8 травня 2021 року мешканець м. Зміїв, керуючи технічно справним автомобілем "Dodge Journey", рухався у крайній лівій смузі по вул. Тюрінській в Харкові. Прокурори довели, що чоловік їхав зі швидкістю 65 км/год, тобто перевищив швидкість, дозволену в населених пунктах. Наближаючись до пішохідного переходу та побачивши 71-річну жінку, яка переходила дорогу, водій проявив неуважність та не зменшив швидкість аж до зупинки автомобіля, в результаті чого скоїв наїзд на жінку. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися