З Харкова за тиждень вивезли понад 37 тисяч кубометрів сміття

В тому числі було утилізовано 31 тисячу кубометрів ТПВ

Комунальне підприємство "Комплекс з вивозу побутових відходів" вивезло понад 37 тис. куб. м побутових відходів з 14 по 20 вересня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

Як повідомили на підприємстві, було вивезено 31,8 тис. куб. м ТПВ та 5,7 тис. куб. м великогабаритних відходів. 

"Хочу подякувати харків'янам за своєчасну оплату послуг. Зі свого боку підприємство продовжує докладати всіх зусиль, аби Харків був у належному санітарно-екологічному стані", - зазначив директор КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Олексій Артикуленко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт 20 світлофорів у Харкові за тиждень. Фахівці КП "Харків-Сигнал" за минулий тиждень відремонтували 56 елементів огородження, встановили нові та замінили 54 дорожніх знаки, замінили шість світлофорних об'єктів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Також за заявками громадян комунальники відремонтували 14 світлофорних об'єктів та  10 контролерів.  Для оперативного реагування на повідомлення про експлуатаційні недоліки в утриманні технічних засобів організації (регулювання) дорожнього руху можна звертатися за телефонами: (057) 731-28-14, (057) 731-28-16, (063) 822-12-11 (цілодобово).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про ремонт нещодавно перейменованої вулиці Харкова. Бригади комунального підприємства "Шляхрембуд" ремонтують асфальтобетонне покриття  на вул. Олега Громадського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Також комунальники наносять розмітку на проспекті Ювілейному, вулицях Героїв Праці, Василя Стуса, Гвардійців-Широнінців та інших. Сьогодні, 18 вересня, на дорогах міста працюють 178 робітників та 156 одиниць спецтехніки підприємства. За попередні три доби вивезено 298 куб. м змету та 11 куб. м ТПВ.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися