У Харкові йде масштабне прибирання у двох парках

Також комунальники наводять лад біля братських поховань

Харківські комунальники наводять лад у двох міських парках та біля братських поховань. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради.

У Немишлянському районі робітники спеціалізованого комунального підприємства "Харківзеленбуд" прибирають опале листя, косять траву, очищують газони в парку на бульварі Юр'єва та біля Палацу Спорту. 

Також комунальники наводять лад біля братських поховань на вулиці Рибалка.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про проведення Спартакіади серед працівників Харківської міської ради. Фінальний етап з пляжного волейболу серед працівників Харківської міської ради відбувся сьогодні, 23 вересня, у Центральному парку. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Перше місце посіла команда КП "Харківводоканал".  Віцечемпіонський титул здобув Департамент у справах сімʼї, молоді та спорту, а співробітники КП "Хакрівський метрополітен" забрали бронзові нагороди. Всього за перемогу у пляжному волейболі змагалися 19 команд. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підсумки роботи КП "Харківблагоустрій" за літній період у Харкові. У КП "Харківблагоустрій" підбили підсумки літа. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію комунального підприємства. Так, упродовж літнього сезону комунальники: -  п'ять разів скосили траву загальною площею понад 5 тис. га; - після негоди розпиляли та вивезли близько 300 дерев та понад 700 гілок;  - прибрали понад 1,5 тис. підвалів житлових будинків комунальної власності та винесли звідти понад 9,4 тис. кв. м сміття; - провели огляд-конкурс на "Найкращу клумбу", в якому взяли участь близько 100 клумб, квітників та рокаріїв; - налагодили власне виробництво візків для прибирання та оновили технічний парк. "Щодня 1,6 тис. робітників продовжують прибирати територію біля понад 7 тис. будинків. З настанням осінньо-зимового періоду додаються й інші обов'язки: збирання насіння та підготовка квітників до зими, прибирання листя та снігу, посипання тротуарів піском та сіллю", – зазначають на підприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися