У Харкові провели Спартакіаду з пляжного волейболу

Між собою змагалися працівники Харківської міськради

Фінальний етап з пляжного волейболу серед працівників Харківської міської ради відбувся сьогодні, 23 вересня, у Центральному парку. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city".

Перше місце посіла команда КП "Харківводоканал".  Віцечемпіонський титул здобув Департамент у справах сімʼї, молоді та спорту, а співробітники КП "Хакрівський метрополітен" забрали бронзові нагороди. Всього за перемогу у пляжному волейболі змагалися 19 команд. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відбірковий турнір з пляжного волейболу у Харкові. 16 вересня відбувся відбірковий етап з пляжного волейболу Спартакіади з масових видів спорту серед працівників Харківської міської ради. Про це "Коментарі. Харків" повідомляють з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". До фінальної частини змагань пробилися наступні команди: Адміністрація Основянського району, КП "Харківський метрополітен", Департамент земельних відносин, Адміністрація Київського району, Департамент у справах сімʼї, молоді та спорту, КП "Харківводоканал". Півфінальні та фінальні поєдинки відбудуться у наступну суботу, 23 вересня.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про здобуття спортсменами з Харкова двох нагород на чемпіонаті України. Харків'яни виграли дві медалі на молодіжному чемпіонаті України з дзюдо. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію телеграм-каналу "Kharkiv sport city". Чемпіонат України з дзюдо серед молоді до 23 років відбувся 15 вересня у столичному легкоатлетичному манежі. За підсумками змагань спортсмени Харкова вибороли дві медалі: Данило Кравченко став віцечемпіоном країни у ваговій категорії до 60 кг, а Марк Чередниченко здобув бронзу у вазі до 73кг.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися