У Харкові відремонтували п'ять вулиць

Ще на двох вулицях комунальники нанесли розмітку

Бригади комунального підприємства "Шляхрембуд" відновили асфальтобетонне покриття у місцях розриттів інженерними службами міста у провулку Орському, на вулиці Космічній, Бурсацькому узвозі, вулиці Сумській та вулиці Культури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міськради.

Також вони нанесли дорожню розмітку на ділянці проїжджої частини на проспекті Героїв Харкова та вулиці Олега Громадського. Сьогодні, 25 вересня, на дорогах міста працюють 170 робітників та 158 одиниць дорожньої техніки. За попередні три доби було вивезено 250 куб. м змету та 11 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про відновлення дорожнього покриття комунальниками у Харкові. Бригади КП "Шляхрембуд" нанесли розмітку на проїжджій частині проспекту Героїв Харкова, вулиці Рибалка, вулиці Миру, проспекті Льва Ландау та інших. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію з соцмереж Харківської міської ради. Також комунальники відновили асфальтобетонне покриття в місцях розриття інженерними службами на вулицях міста. Сьогодні, 21 вересня, на дорогах Харкова працюють 180 робітників та 164 одиниці спецтехніки підприємства. За попередню добу було вивезено 101 куб. м змету та 5 куб. м ТПВ.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про підготовку до зими будинків у Немишлянському районі Харкова. У Немишлянському районі підрядна організація КП "Харківське ремонтно-будівельне підприємство" виконує ремонтні роботи в  житлових будинках. про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Комунальники  закривають контури на технічних поверхах та холодних зонах на вулиці Ферганській та Салтівському шосе,  отвори до підвальних приміщень на вулиці Амосова та ремонтують аварійні сходи при вході до під'їздів на Салтівському шосе та вулиці Амосова.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися